dimarts, 25 de setembre del 2012

Les TIC

Avui us volem parlar de la importància de les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) aplicades a l'educació dels més petits.

Cada dia avancem cap a la construcció d'una societat basada en l'intercanvi d'informació i comunicació per això volem fer d'aquesta entrada una eina d'aprenentatge enfocada a les noves tecnologies aplicades als més petits. Les TIC constitueixen una possibilitat fonamental d'accés a la informació i a la comunicació, tant en els docents com en els infants, sent un instrument que potencia, afavoreix i desenvolupa els processos d'ensenyament-aprenentatge.

Amb les TIC el nen pot resoldre problemes, prendre decisions, consolidar coneixements i adquirir noves habilitats en col.laboració amb altres nens.

Hi ha multitud de pàgines i recursos on-line per estimular l'aprenentatge en l'infant d'una forma més innovadora i lúdica, aquí us deixem diferents links on trobareu aquest material.

Pàgina personal Anna Pérez











Volem destacar la següent entrada, doncs hem trobat molt interessant la quantitat i possibilitat de recursos que ens dona la web. En aquesta es poden personalitzar les activitats i recursos particulars. Per poder fer aquests canvis s'ha d'estar registrat, us deixem, també, un vídeo tutorial per que us familiaritzeu més amb el seu funcionament. 



Vídeo:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada